Sunday, November 14, 2010

yuhu..!

hye korang2...
hurm.. sedar xsedar an, da abes da sem 5 kite weyh...
rase sgt la xpuas nk enjoy ngan korang budak2 riang ceria BMD5BA..
adeh.. pe kesudahan kite kn?? tinggal lg setengah thun je untk kite enjoy..
haha... maksudnye enjoy + study...!
sangat la sedey bile fikir balik yg kita duk kat uitm pahang ni da hampir 3 tahun..
da hampir tibe masenye untuk kite fikir pe jd kat kite nant.. haha
nanti kalo da berpisah, ingat2 la satu same lain...
haaaa!
satu lg.. korang2 sumer.. kanak2 riang, raye2 ni jgn maen mercun.. nanti xde tgn plak!
haha...cuti2 sem ni, sape yg keje tuh simpan la wet tok blnje dak2 yg xkejer... yeee ewan??
syuez??? n sape2 yg berniat nk keje.. hahaha..
nanti masuk sem baru.. masing mesti sediakn 1 plan k! kite g enjoy...
wahhhh! mcm byak duet la plak.... haha lupe kite ade sponsor(org yg BERKERJA)
hahaha.....
ak nk wish kat korg budak2 bmd5ba yg bakal masuk bm1126a selamat bercuti di cuti semester ni, then selamat hari raye! berhappy2 la korang before kite sedih di hujung bulan 5 thun dpan..haha
jgn nakal2 eh!
jgn smpai kite xberjumpe lgsung nanti..
JAGE DIRI KORANG ELOK2!!
LOVE  YOU ALL!
MUAHHHHH!
bubbyeee!

No comments:

Post a Comment