Monday, April 8, 2013

salam persahabatan

Assalamualaikum w.b.t

sibuk betul korang kan???? smpai xde pon yg sempat jenguk2 kat blog ni... rindu jengka, rindu korang...
kalau nk di ikutkn, kite da lame xsekelas, skrg tgh praktikal kat tmpat pilihan masing2.,tp ak rindu korang lebih dari rindu budak degree. ak xdelah rapat sgt pon ngn dak degree, setakat sorang dua je la yg betol betol rapat.. sebb tu la rindu pada korg lg byk.. hmm, byk perubahan dalam hidup kita, dengan abang long kita Zul tu dah kawen, Nina dah bertunang, yang lain maybe dalam perancangan korang la kot. haha

saje je hari ni nak cuci mata ckit, tgk kenangan2 lama kita, seronok.. mcm xde satu pon kenangan pahit antara kau dan aku..chewah!!!! hahaha..dulu mase kat jengka, ini pahit itu pahit, bila dah tinggalkan jengka, semua yg pahit convert jadi manis.. hahahaha bila korang nak datang pekan? bila kite nak turun jengka??? bila kite nk berkumpul lagi??? bile kite nak sembang macam dulu2??? bila kite nak gaduh ? bila kite nak buat semua benda tu balik????

degree bg ak, xseindah diploma, tp kedua duanya ade tinggalkan memori pada aku, waktu belajar waktu yg sgt indah... skrg bila da masuk kerja.. ak raSe bosan.. nk lepak xnk stress.. mse bljar bebas.. masa kerja terikat.. ni pun ak ponteng kerja sbb nk bukak blog. hahaha korang2,  kerja elok elok, jaga diri.. nanti aku kaya, kita wat reunion.. ak support korg! hahhhaa.. kalau aku KAYA okay????

mish u all ^^v

No comments:

Post a Comment