Sunday, October 17, 2010

friendship is everything!!

hyep KAWAN2....
da lme nk mencoretkn kate2 kat blog kite ni..
tp sangat2 lah xde mase kn..
masing2 sibuk aje...
mcm-mcm benda yg kite kena settlekn..

hari nie trase mcm nk tunaikn jnji pade ewan untuk update blog ni..
rase happy sgt sbb dpt kawan mcm korang2 nih..
HAHAHA
lets we begin wif gmbar yg xseberapa tp byk simpan MEMORI pade ak n mungkin pd korg jugak


 haaaaa...!!!! ingt lg x time biler ni??
hik3 mesti ingt kn...xkn la da lupe an???
tp gmbr ni xcukup lg dua org kn??
si syirot n si ninot..HAHA~
COMEY la korg posing..
kalah artis..haha


gmbar ni ak just combined2 jer.. 
nmpak serabot ckit, tp ini kenangan yg kita ade ...
ak ni x pro dlm edit2 ni.. haha 
so trime je la eh.. 


hurm..
segak dan jelita yerk putra putri kelas ak ni.. haha
xkire pe yg org ckp pasal korang,
 ak taw..
korg adalah kurniaan yg pling indah dlm hidop seseorg yg bergelar SAHABAT
terasa diri ini sgt bertuah memiliki kamu semua..
ak xtaw pe akn terjadi di mase akn dtg..
andai kite berpisah nanti..
jgnla korg lupe dgn kenangan2 kite...
hidup sbgai shahabat di BUMI JENGKA yg telah mnyatukn kite
HAHAHA.

cun2..hensem2...segak2...menawan2..
heee~

 credit to paan yg selalu bawak camera walau kemane kite pergi
yg mmbuatkn ak ade gmbr untuk di uploadkn..
 & credit to ewan jgak kerana capture sumer gmbr2 yg ade ni...
xlupe nk kasi LOVE to all of you..
kerana sudi berada dlm gambar ini..
HAHA..

salam sayang dr ak untuk korg yg bergelar SAHABAT.

sgt2 special diri korang dalam hidop ak!!

AIDA, AINA, CUJEX, SYERA, QAQA, NINA
EWAN,UDEN,SHARM,MATEEN,PAAN,RAZI & ZUL

No comments:

Post a Comment