Friday, February 25, 2011

time are running so fast..!

setart kuliah tahun ni dgn penuh rase happy dapat jumpew ngan semua rakyat bm1126a......
da xlame da kite bersama an???? xsmpai setengah thun n xsampai pon 3 bulan lg kite akn bersama.. last date kite di bumi jengka ni pada 8/5/2011...time tuh xtaw la ape yg akan jd pade masing2.. hihi
permulaan sem ni bg ak agak uniq sikit., sbb kite same2 xmenetap di uitm, dapat pengalaman bru hidop berdikari, hubungan satu sama lain makin erat.. kite makin rapat n dekat... aktiviti sem ni sedikit gempaq n sedikit mengeluarkn belanjew yg amat la banyak! haha.. tp untuk last sem xpew la demi sahabat dan kenangan yg nk disematkn dalam ingatan kite..

awal2 sem lg kite da plan untuk gi ke kL, termenterailah tarikh 134jan hingga 16 jan, dimana kite sume enjoy smpai xingt dunia.. haha, kat sane ak dapat rase perasaan baru dmana ak xnk berpisah ngn korg n nk amik degree ngn korg.. tp mustahil kn??? terpakse la gune kn time yg ade ni sebAIK mungkinnn...de la ckit gmbar yg sempat dicapture dlm sebokk sume enjoy sakan.. haha




 













haaa.. itu bru first plan pade bulan januari yg lepas... now plan kedua yg agak besaw gak la.. tp x besar mne gak.. BBQ.. dapat lak jmpew kawan yg da setahun lebey xjumpew.., sal n nad dr dungun, leh la enjoy di negeri jengka yg xde pape sebnarnye., tp byk kenangan manis la bg org mcm aku... HUTAN yg sgt beshhhh! =)
sebenarnye ta abes bercerita lg ni.. haha tp dsebbkn da terpublish n ak tade mase so now ak nk smbung blik =)
ni nak tunjuk kat kamu sumer kami pnye aktiviti ber BBQ ngn lecturer n kawan lama! meyh la cuci mata ngn photo kami yg ta seberapa ni.. huhu

time ni sumer sedang   sibuk mngipas ayam bakar untuk djadikn santapan.. HAHA~


nie jew la mknan kite an.. rsenye byk sgt ri tuh kite mkn... huhu

gadis2 bm1126a ditmbah dgn 2 bunga dr dungun serta seorg lecturer yg sporting abess!.. hihi


gamba beramai.. tengs a lot to mam Hasni sponsor tmpat, dpt jgk kite cipta kngn di situ. =)





surat akur janji ..credit to penciptanya =)


haaa.. e2 la yg ke 2 terbesar plan kiteorg... lepas pade tuh ade lg aw, kiteorg satu kelas g tekam. without paan la.. tp kiterg g 2kali... kali ke2 tuh time final exam..huhu.. tekam pon satu part yg besh la, sbb time kiteorg gi tu kn, xde org pon yg ade kat sne, tmpat tu da mcm kiteorg yg punyee.. haha kenangan dengan korang wahai putra putri BM1126A sgt la besh! now mase 4 tekam's pictures!!!!











bile tgk jer gmbar ni tringat lak kngan manis bsama sahabat tersayang..huhu, byk lg gmbr yg nk diselitkn, lepas pade g tekam, kami g bersenaman plak ..haha.. mksdnye berfutsal!!!!, festime join futsal, besh giler.. tp sygnye dpt main sekali jerk.. xpuas! hehe..







haaa! cantekkn? hihi...putra putri bm1126a mmg sentiase cantik n encem d hti ak! huhu.....lastly kot , ak nk tunjuk gmbr dinner hikayat1001 malam yg dianjurkn oleh fakulti n pre graduation dinner yg kami attend di sem terakhir ni.. rsenye last pic ni laporan lengkap kite dlm satu sem kot..haha.. lets begin!










yang nie dinner hikayat 1001 malam.. now pre grad lak.. 


time ni ptg2 waktu nk wat persiapan multimedia =)

hum hum..wif lecturer kesayangn hamba! haha



da tibe mase untuk pulang ke JENGKA!








huhu..da letih da ak nk meng upload gambr2 ni..haha pnjg sgt.! n byk sgt gmbar nye.... so ak rse smpai sini jew la ak tunjuk gmbr2 kite.. kngn yg  ade slalu terpahat dlm ati n sanubari ak,,huhu..tataaa kawan.!..luv u more! <3 <3 <3 <3 <3

No comments:

Post a Comment