Monday, May 2, 2011

sahabatku, adik beradik ku, aku rindu korang !!

Ini lah muke orang2 yang selalu bermain di fikiran ak setiap saat, minit, jam, dan hari..ak xpernah rasa jiwa aku sekosong ni tanpa kehadiran korg dalam hidup ak...  korang manusia paling penting dalam hidup ak, berpisah dengan gf or bf pon xkan sesedih berpisah dengan korang, sumpah ak sayang korang sampai akhir nafas ak.


Tak sangka da 3 thun kite tmpuh hidup bersama kat jengka yg banyak simpan kenangan terindah bsama korang. last2 sem ni.. ak dapat rasa kelainan dalam persahabatan kita. xsangka perpisahan terjadi lagi. ak sedih fikirkan korang yang sekarang da ikut haluan masing2. ak tulis blog ni bkn nk simpati or nk korang nges yer SHARM! haha... ak nk share pe yang ak rse.. kate ni blog kita kn.. so SEMUA TENTANG KITA ak akn ceritakan..


Tarikh keramat kita berpisah 1 Mei 2011 dimana dari awal thun mmg ak xsuke tarikh tu.., ak da anggap korang mcm adik beradik ak, abang2 n kakak2 bg ak...seyes ngn adik beradik sendiri pon ta serapat ni.. ngan korang la ak rapat, ngn korang ak luahkan perasaan ni, even spanjg kite kenal, mcm2 perkara yg terjadi,bergadohnye kita, bersedih nye kita, bergembiranye kite, salah paham antara kita, semuanya mengeratkan lg hubungan antara kita.


Mcam2 kita wat bersama, ak rindu time kite kuar rmai2, boleh katekan semua pelusuk jengka ade tapak kaki kita.,aku rindu time kite g KL  thanks kawan yang da bawak kami org pahang ni g jengjalan satu KL.. teringat time ak, aida n syue z lepak kat kedai makan depan homestay mateen smpai kul 2 pg.. klakar, kalo dak laki ta kol, ntak kul bpew la kite blik an?? hehe.. rindu plak nk men police ngn pembunuh.. lepAS main tuh kite g lepak kat kedai smpai kul 4 pg.. xpernah di buat org! haha.. blik dr ctu plak kite g tekam la, kite g temerloh (bg yg perempuan) n byk lg kn tmpatnye..paling ak rindu adalh kol our delivery boys,! korang rsenye malam ni nk mkn itu, nk mkan ini.. korg tolong belikan.. tnpa rase beban korg tunaikan permintaan kami.. korg antar mkanan.. terharu.. korg ta rse jemu pon kn? ta taw la pe kate hti korg..hehe,sowy k kalo last day tu, kami yg perempuan hnya mampu masakkn lauk yg sederhana untk korg..xsedap or sedap tuh tolak tepi.. tp kami bngga korg dapat gak makn! hehe... len kali da xde da sumer tuh.. =)


pling besh! trip to pekan yg ta dirancang lngsung!!!!!!!! sowy kerna menyusahkan korg untuk turun ke pekan time2 exam, thanks jgak la wat EG,zura, afiq ,ijat.. walaupon dorg bukan klasmate kite.. tp dorg the besh la! hahaha...xpuas la kat pekan tuh.. hope sgt nant ade mase korg datang lg.tercapai hajat ak nk bawak korg ke pekan..to PAAN,  jgn risau kalo ko xdpt join kiteorg kat pekan.. ak akn usahakn semua akan  turun ke pekan wat kali ke2. kali ni SEMUA ;)


k la smpai sini je kot ak merepek hehe.. nk smbung keje.. ni pon da tertngguh kejenye..hehe.. inhgat pape jadi korANG tetap lam hati ak.. xde org boleh amik tmpat korang lam hati ni.. jage diri korang baik2, sakit korang sakit la ak, sedih korang sedih la ak, hepy korang hepy la ak, ak sayang korang lebih dari nyawa ak sendiri... love u all
QAQA
AIDA
CUJEX
AINA
SYERA
NINA
INTAN (masuk skali la =P)
ABG EWAN!
ZUL 
MATEEN
 RAZI
SHARM
PAAN
UDEN

cukup x? haha.. sowy kalo ade yg ta tulis ;)

No comments:

Post a Comment