Wednesday, September 7, 2011

luahan hati..

"saya rela hilang 10 kawan yang akan saya kenal berbanding terpaksa hilang 1 kawan yang saya dah kenal...sgt sakit bila kita kehilangan kawan kita."

ape yg ak ckp ni ak btol2 maksudkan...ak rela ade kawan yg jmlahnye xbyk drpd ak menanggung rse sedih bila hilang seorg jer dr kamu sumer...ak xkisah kalo kite berpisah tempat, ak pon xkisah korang jalani hidup tnpe ak, yg ak nk.., korang masih lgi di dunia ni bersama ak, ak nak korang sentiase dapat smpaikan perkembangan korang kat mane2 connection antara kite... ak syg korang dunia akhirat.. bg aku tempat di dalam hati ak cume ade 1 jerk untuk korang, xkan ade orang yg boleh ganti, setiap kawan ak, akan dpt tmpat yg special n ta sama diantara 1 sma lain.., bila ak hilang sorang kawan tempat ak mengadu baru2 ni.., ak rse sgt sedih, rse mcm separuh jiwa ak mati sama die, ak xnk alami mende mcm ni lg, ak xnk korg hilang dr dunia ni.. korang.. jage la diri korang baik2.. walau kite x berjumpew, tp ak masih rindu nk tau perkembangan korang... ak xnk korang pergi dr hidup ak.. mungkin kita jarang contact, tp percaya la.. dri lubuk hati ak yg paling dalam, rindu dan sayang ak makin menebal buat korang...

sebb tu la, ak xrela hilang SEORANG kawan yg ak dah kenal,tp ak rela hilang 10 calon kawan yg bakal ak kenal...love u all XOXO...

No comments:

Post a Comment