Monday, May 7, 2012

3/4 reunion of bmd6ba


hye kawan kawan....!
mcm da lame kan blog ni sunyi.. semalam aku da tulis mcm 2 mngarut.. tinggal nk upload pic jer.. last2 xley nk post sbb wireless da xde...!

sedih aku tau! tp xpew weyh.. ak berusaha tulis blik! hehehe.... kat cni ak kasi gmbar2 kat korang yg ade dlm hp ak ler.. yg len tolong yerk.. msukkn ataupon emailkan.. kami nk gmbar! huhu
semalam macam sedih jerk semua...aku ingt kite xkan jadi rapat mcm dulu bile semua da ade kehidupan masing2.. tp i silap lor.. u oul xberubah! i likeee!

oke tukar kaler! HAHA ~
semalam byk kali gak la bergenang air mate ni bace komen2 korang semer..
PAAN cakap rindu jengka!
AIDA cakap "kau sempurna buatku  xkurang sesuatu,cinta bersatu"(lirik lagu kay! jgn korang terharu sangat!HAHA)
NINA cakap terharu sbb kite ingt die n kite kawan yg sweet! TQ BEBE
NAD cakap kite bukan kawan kite siblings
AKU PULA tulis blik pe yg dorang cakap!HAHA

OKEY xnak merapu pnjg2.. just nk share pics aje...
syg korang seme , rindu korang seme.. jage diri lek lok k! kepada yang tak join jgn sedih2.. nanti luangkan mase untuk celebrate birthday dak bulan 7-12 HAHA~~



ni mase mule2 kite kuar p beli tiket kay.. tgk the avengers midnite!




Dari jerantut ke shah alam kay! thanks sebb blnje kiterg makan kat DE SIANTAN malam tuh.. sedapp je bile makan free.. haha




kat dataran.. tunggu mase nk tgk the avengers yg sgt lame tuh.. 





si keding yg sgt baik! bAIk ke? hahaha 



ni gadis2 yg xlengkap tnpa lagi beberapa org yg xde! huhu


xnmpak la mane korang!





time ni time sedih sbb nk kene pisah ngn zul, rai n syue z.. kne antar mereka ke tmpat asal mereka! haha



after antar semer org kami bergambar lg untuk kenangan


la dolce nanad!



dulu kete unser.. now da bertukar jadi wira daaa..tp still byk bjasa.. huhu


thanks syera bwk kiterg ke JJ bukit tinggi...syg kau!







 okey laaaaaa! da letih laaaa.. ak nk smbung wat assgnment... korang2, k jgn lupe yerk.. intersesi nanti kite turun pekan! dtg jengka n so on.. kite buat semenye blik! rindu kowt nk wat tu seme! 
mish you all all the time! kah3! tataaaaa.....

No comments:

Post a Comment