Saturday, July 9, 2011

nilai-nilai sentimental

yo~

pejam celik pejam celik,,
da 2 bulan kite trpisah,,
tapi aku rse kite mcm bru smlm kite mkn bersama kat lazaria,,
huhuhu,,
kat cnie aku nak share ckit bnda-bnda yg aku rse sgt bermkne bg aku,,
tau ape???,,ha ni la nak share,,hee


nie sharm bg,,
lipbalm mentholatun,,
besh gle pki,,bbr brangin je,,,kalu awek tgk,,rse nak cyom kot,,
hahahaha,,,sbb beshla aku slalu pnjm o curi2 pki,,,
kdg2 kne mara,,,tp aku wat bodo je,,
last day,,
ttbe sharm bg ak,,trkjut kot,,
bkan ta mmpu bli,,
tp tahla,,ble dye bg aku rse hepy gle,,
thanx sharm,,
aku pki lg tw smpi skang,,,,g keje pun pki kdg2,,hehe


nie mateen  bg,,
tyme last day tue,,
deodorant aku da abis,,
mule2 ingt cpe pnye,,aku pun pki jela,,
pstu mateen ckp dye pnye,,aku ok je,,
den tyme packing brg,,dye ta amik bnda tue,,
so aku tnye dye,,dye kata xnak,,
aku amikla,,hee,,,thanx mateen,
aku pki lg koyt smpi skang,,,


nie razi bg,,
mst korg trpkir an pebenda nie,,
ia wngi tw,,bau gule2,,
besh gle,,
thanx razi,,sbb bnda nie,,box ak jd wngi,,hehe


nie zul bg,,,
ade crite di sebalik hdiah nie,,
satu hari tue kite ade wt bbq kat uma mdm hasni an,,
so krenye ak da twu la hadiah dak2 laki,,
yg pleng tak bekenan hadiah zul la,,
ade ke dye bg tabung,,
kalu comel xpe,,bntuk tong gas plak,,
yg klakanye,,aku da ckp seap2 kat zul,,aku xnak tkar hadiah aku ngn tong ko nie,,
alek2 tyme event tue aku dpt plak tong gas nie,,
adoi,,hahahaha,,
papepun thanx zull,
sbb wat aku berjimat,,aku da smpn duet 5sen aku dlm nie,,
skang adela dlm rm2lbey,,,huhu


nie uden bg,,,
bg ke???hahaha,,aku curi,,
tp sumpah mmg aku lpe psl nak pulang blek earfon nie,,
sory din,,ko halalkan kay,,hehe
ble ak dgr mp3 ak je,,aku tringat ko,,
twu2 je aku ske putih an,,
huhu(ayat bodek)
thanx uden,,,


kalu qaqa twu,,
nie sign cpe??
nie ijat bg,,hee
tyme nie aku luke kat kaki n mlm tue plk nak main ftsal an,,
so mntak la kt ijat,,seap tulis lg
bnda ini untuk org sket shj,,
thanx ijat~


ni qaqa bg,,
comel an,,smpi skang ak smpn bnda nie lg,,
sdey ta qa??,,jgn nanges plak,,huhu,,
thanx qa sbb bg even bnda nie ak bole pki ble ngn korg je,,
nak pki kat luar tkot org kol tnjug rmbutn t..haha



nie syera  bg,,
bnda pleng lme aku smpn kot,,
xslap aku dr part3,,lme an aku smpn bnda nie,,
even kecik je,,nie tag roxy kat beg syera,,aku jmpe kat kelas,,
jtuh agknye,,mule2 syera nak blek,,tp aku wat bodo je,,
lme2 dye mengalah,..hee,,
thanx syera~


ha yg cincin nie adek aku bg,,niera la,,cpe lg,,huhu
tyme last skali dye bg,,.mule2 ak bg wristband kat dye,,,
dye bole nanges,,gle2 plak tue,,,ta twu aku nak watpe,,hehe
adek,,abg da cuci tw cincin nie,,,thanx niera,,

nina, aina, paan, syuzad, aida

kenangan aku ngn korang aku takan lpekann
oh aida,,sejati ngn telatahnye,,
jgn bwk smpi ke deg ea,,malu,,huhu
syuzad,,ingat lg tak kite tmpang moto org,,
ko ejek aku,,nak tgn,,nak tgn,,hahaha,,klaka an,,
paan,,ko ngn tiap saat kentut smpi 
mateen,,aku,,zul,,yg xley blah razi pun ikot kentut,,,adoi,,
hahahahahahaha,,
aina,,si botak comel,,hee,,aku ske tgk ko ngn qaqa,,
seyes cm adek bradek ble jln cme,,gado,,comel je,,,
nina,,,walaupun ko ex naib pres peers,,
ko ttp byk bg nasehat kat aku,,
telatah ko yg bersahaja,,,haha,,
comel,,ko slalu ckp aku cmtue an,,ske ske,,huhu

papepun
korg ttp trbaek di hatiku
THANX SAHABAT

___________________________________________________

ikhlas

ewan


1 comment: