Sunday, July 24, 2011

rindu....

sekarang da kol 2 pg.. ak xdapat nk lelapkan mate ni, tetibe jerk ak tringt kat korang.. teros ak capai laptop ak n bukak blog kita. teringat pade kenangan part 6 kite..ak sedih, n sebak bile fikirkn yg kite masing2 da ikut haluan masing2.. dA xde nk lepak2 mcm dulu2... da xde sume kenangan tu untuk kite ulang...aku taknak seme ni berakhir mcm ni jerk.. ak still nk korang kat sisi ak..terfikir plak.., mesti ak jeles giler tgk korg ngn kawan2 baru korang., mesti ak sedih bile tgok korang happy ngn kawan degree... terutama sekali yg sekampus dgn ak.. satu hari bila kite terserempak mcm mane reaksi masing2.. kelas da lain , kos pon da lain.. ntah2 tgor mcm tu jerk.. kalo tgor pon mujur la... mesti korg akan mesra ngn kawan2 degree korang...

seandainye saje ak dapat bawak korang masuk dalam hidup ak buat selamanya..andai aje kite tak payah berpisah mcm ni...andai aje kite tak serapat ini., ak rase kita tak kn sesedih ni... sowy la kalo asyik ak je yang update blog ni.... dah mmg ak jerk yg free n korang sumer sebok.. so ak da xnk salahkn korang. mesti korang da heppy an dgn perjalanan idop masing2?... ak xtaw pe yg buat ak fikir ak da kehilangn korang... ak xnk korang pergi dr hidup ak.. tp ak xmampu.....

korang korang semer.. sehat ta? makan ta? happy ta? seronok ta idop korang sekarang? ak harap korang masing2 heppy... jgn sedih2 taw... sorry sebab ak still takleh nk lepaskan korang dr hidop ak.., rindu je kat korang... ak xtaw nape jd gini, padahal kite da berpisah da dekat ngn 3 bulan.. tp still lg rindu rindu n rindu... sptutnye xperlu smpai mcm ni kn? tp nk wat cne.. hehe

hri ni ak imbas blik kenangan2 kite.. ak bace mesej2 lama dari korang sumer.. ade mesej yg menggelakkan ak, ade yang wat ak tersenyum sorang dan ade yg buat ak menangis... ak tringat setiap saat ak ngn korang.. harap korang ta bosan dengan entry ak yg mbosankan ni... luangkan la sikit mase korang untuk coretan ak ni.. just 4 5minutes... ak harap korang sentiase happy.

1 comment: